my anniversary

Daisypath Anniversary tickers

besday iris

Lilypie Second Birthday tickers

29 April, 2011

coming soon besday IRIS..

haa... nk thu lebih lanjut psl besday party iris nnti??? hihiii. kpd yg dijemput tue klu xda prgram lain jgn lupa dtg yer & klu dh ada lain2 rncangan tue xleh buat apa la..hihii.. :) byk hadiah menanti anda & yg penting kita enjoy!!!! hehehee..

ok, party iris selama 2jam saja yer berikut adalah schedule :
(saja bg extre setengah jam, biasa lakn jnji melayu nie) hehehee..

Place: KFC AEON AU2 Setiawangsa
Time:2.30pm-5.00pm
Theme: Apa-apa aje :)


2.30pm - 3.00pm = sy akan tggu kedatangan anda!!!

3.00pm - 4.00pm = adalah time to makan2.. ( smpai kenyang yer)..hihihi.

4.00pm - 4.30pm = masa utk main games oleh C.E.C. ( byk hadiah menanti anda)

4.30pm - 5.00pm = cake cutting bersama chicky mascot. (photoshoot sekali)

majlis bersurai....

berikut adalah xtvtnya!!!





nie la die the big chicken!! hihii. CHICKY MASCOT. comelkan aym nie..huhuu..tp.. sesetengah knak2 mmg takut ngan aym besar nie..kikii.




nie adalah leaflet besday party kat kfc utk tahun nie.. theme: Ocean World. (kehidupan laut) tahun depan theme baru plak yer..:)




nie la antara permainan yg disediakan.. mmg seronok la, bkn setakat budak jer yg main, ngan org dewasa sekali pun blh..hihii.

sy saja create event awl ckit, senang utk sume org plankn?? hihii. tp klu yg dh ada plan awl2 tue xleh buat apa lah yer. lg satu, klu korang nk tahu kenapa sy buat date, time & place kat ctu. mula2 sy nk buat kat kfc Wangsa Maju DT ( blkg C4 W.Maju) sekali dh full book. pastu igt nk tukar date 29hb may. sekali mak kat keratong ada kenduri plak. pastu sekali lagik tukar plak date 5hb jun. sekali ma sy kat k'tan plak ada kenduri..adoiii pening sudah!! last2 tukar outlet kfc yg brdekatan iaitu KFC AU2 saja.. mmm. trpaksa la amik date 15hb may wlupun date besday iris sbnarnya adalah 16hb may..hihii. anyway, mana2 lah jnji DONE!!

tp bagus jugakkan buat dkat sana leh kita tgk budak2 AF duk dlm bilik kaca..huhuhu.. dpt jugak sy jumpa PAK NIL nnti!!! hahahaa.. sekali pak nil xda da...

utk adk beradik, sedara mara, ipar duai & sepupu sepapat akan menerima sms dr kami 2,3 hari sebelum majlis nie brlangsung. setakat create event dlm fb nie apalah sgtkn?? hihihi..
'Budi Bahasa Budaya Kita" :)

sy harap majlis nie nnti brjln dgn lancar. amin!!!

see you soon..:D



3 ulasan:

  1. akakkk,,,nak joinnnn.....
    tapi jauh lerr..wat ler kt aeon bandaraya melaka...haha,gurau je.

    BalasPadam
  2. syafiqah: alamak!! jauhnya dik. akk nk kena g melaka la nie?? huhuu.. anyway, dtg la nnti besday iris. manala tahu tiba2 ada kt kl ke.. hihiii..

    BalasPadam
  3. boleh datang ke ni...heheh...macam nak bawa anak buah je..boleh ke? klu dijemput la :)

    BalasPadam