my anniversary

Daisypath Anniversary tickers

besday iris

Lilypie Second Birthday tickers

15 Oktober, 2011

- hajat yg tidak kesampaian - :'(




comelkn baby nie??

mood: sedeyy x dpt jumpa real lagik ngan baby ' Qis '..
nie bukan baby ' Balqis ' yer.. :(

hajat dihati arini nk jumpa ngan anak buah ' qis ' tp tidak kesampaian..
nie sume gara2 jammed yg teramat sgt kat parking Jusco au2 lah nie.. smpaikn dekat 1 jam terperangkap kat sana.. tension tul!! sampaikn iris pun dah meragam dlm keta..

last2 terima sms dr papa lan, katanya x yah dtg la umah, sok abang g sana ngan mama D skali.. smbil nk amik baby court utk ' qis '. kami pun dh lupa nk bawak bby court tue skali kat tuan punya badan hehehee.. ( nk buat harta sendiri la plakkan) huhuu..

dlm kul 7.30pm bru kami dpt kuar dr jusco au2 tue. huh!! sgtlah tension, kami pun meneruskn prjlanan menuju je ' Pakapau Station '.. hahaha.. disitulah tujuan kami pabila dh smpai ke keramat nie.. kekkee.. kami mmg berpuas hati mkn kat sna, smpai mr.papa nk termuntah2 sbb makanan die punya lah byk blh mkn utk 2 org dlm 1 pggan.. hihii.. sy just mkn maggi saja.. :D

sy ke jusco au2 sbb nk cari brg baby ' qis ' kat sana & nk jumpa AM KFC ( area manager ) psl kwn cousin yg sy rekemenkn utk menjadi mnger kat KFC disana.. die kena training jd staff dlu utk mengetahui ' BASIC ' bekerja kat kfc nie macamana, bru die leh berhadapan ngan pelbagai rintangan dan dugaan nnti dlm dunia KFC nie.. huhu.. maybe bln depan die akan di train utk melakukan kerja2 manager plak..

' good luck yer adk tikah '
(bakal my kazen) insyaallah...

:D


psssttt... tak sabar nk tggu hari esk, nk jumpa baby ' Qis ' yg comel & bambamm tue.. hhuuhu.. tp sok tghari nk pegi jusco au2 lagikkk!!!
sok ada ' funzone ' kat sana.. klu sapa2 free sok, jom la reramai meriahkn lagik keadaan disana dr pukul 11am-3pm.. :)

NITE2..


2 ulasan:

  1. anyonyooo.. nanti jumpa la... jgn sedih2..

    BalasPadam
  2. sweetsyaza: heehhee.. ye la dik, dh lama akk nk jumpa ngan bby qis nie tau!! dh ada peluang tp x dpt jumpa gak.. huhuu.. hope esk leh jumpa betul2 la... anyway thx yer adik maniss syaza.. :)

    BalasPadam