my anniversary

Daisypath Anniversary tickers

besday iris

Lilypie Second Birthday tickers

18 April, 2012

- family photoshoot - part II


Tempat : Taman Botanic Perdana, K.Lumpur
Tarikh : 15 April 2012
Masa : 4pm - 6pm
Family : Mr.papa azmil, Mama Ila & My lil Princess Iris
Jurufoto : Mr. Baihaki ( Nusantara Photography )

sebenarnya kami dah lama nak buat family photoshoot nie, sejak princess iris baby lagik. tp asyik tertangguh ajer lgpun masing2 xda masa dan smpailah skrg baru terlaksana.. baru rsa seronok, akhirnya dpt jugak kami berphotoshoo with my small family kat outdoor.. :)
dah lama kami rancang, smpaikan puas dah sy search utk cari cameraman yg betul2 bersesuaian ngan kami.. hehehee.. finally, kawan opis ada offer kat sy, yang kwn die adalah seorang jurugambar. pastu terus sy mintak no phone dan tanya keterangan lebih lanjut psl photoshoot. cara die berckp dan berinteraksi ngan sy pun sgt memikat citarasa sy dan terus sy booking date ngan die. lepas tue sy call mr.papa dan die pun kata ok, kami pun terus bayar deposit rm100 dan balance msa habis shoot nnti..

jom kita layan gambar2 yang dah siap diedit tapi album belum berada dlm tangan kami lagi. kekeke..


_

_




merah menyala kami sekeluarga.. iris yang agak moody waktu ni.. :)
kami igt nak tema color purple tapi last minute tak jadi sbb kasut iris susah nak cari color tue. baju sume siap dah kami borong. last2 tukar warna lain gak.. huhuu. sabor ajer la. :)




iris yg sgt moody masa baru smpai &
terus senyum smpai nampak gigi bila dpt main papan gelongsor nie.
:)




i like this picture but pemandangan kat tepi tue buat spoil la.. huhuuu..




tgk la muka iris yg agak masam tue. hehee.. tp still nak main basikal lg tue.. :)
love you cayang!!! mmhhuaahhh...




ala tomeii.. tomeii.. anak mama nie!!



perhhh!! gambar nie terbaeekk la.. suka sgt2 tgk my lil princess waktu nie.. :)
so gorrgeeesstt!!




eh!! iris mana papa waktu nie?? anyway.. gmbar nie pun mama ila suka sgt2.. kekekee.

boleh dikatakan sume gmbar2 diatas sgt memuaskan sy, tapi byk lg yg belum diupload kat cni.. wait and see yaaa!! :)

p/s: waktu nie cuaca sgt mencemaskan, takut terpaksa posponed ke date lain lak. nasib baik smpai jer kat tasik perdana tue, cuaca agak baik cuma mendung dan bunyi guruh jer sekali sekala. huhu. masa otw nak kesana kat jln kuching, punya la hujan lebat smpaikan tak nmpak jalan lgsung. terus col cameraman tanya camane. pastu die ckp xpe, kita pegi jer sna tgk keadaan camana. nnti kita discuss blk.. alhamdulillah.. sume seperti yg dirancangkan.. pepatah ada mengatakan " kita hanya merancang tapi DIA yg menentukannya " :)
habis jer shoot, cameraman tue siap cakap lagi takut gmbar2 tue sume tak cantik sbb waktu tue iris sgt moody, tak nak senyum lgsung.. ye la, waktu nie, die baru baik demam pastu terus sibuk nak suh gelak ketawa, mmg takkan la.. huhuu. smpaikan sanggup belikan aiskrim utk bg iris ketawa. hahahaa.. dpt jer main papan gelongsor terus semangat ketawa.. hehee.. iris.. iris.. sian kat uncle wat camtu tau!! uncle tue siap suh mama belikan papan gelongsor utk iris letak kat umah.. senang nak main. :)
nanti mama ila akan upload gambar photoshoot yg lain lagi yer.. tggu gmbar siap dulu.. baru leh smbung blk.. :)
so, pasni nak tggu iris dpt adik, baru nak buat family photoshoot lagi. maybe kami buat dlm studio plak ke.. hehehee. insyaallah.. :)

WINK@!!

6 ulasan:

  1. cantiknyer gambo..sweet sgt

    BalasPadam
  2. Lyafrina: time kasih.. Sbb tue kami siap panggil cameraman utk amik gmbar wlupun kami dh ada camera sendiri. Heheee. baru puas hati.. ;-)

    BalasPadam
  3. Cantik.. kaler merah tu pun matching dengan pemandangan kt belakang..

    BalasPadam
  4. Zaril: heheee.. Tq kak. Tue la dh tak tahu nak pakai baju kaler apa, last2 pilih color merah menyala nie. Kekee. ;-)

    BalasPadam
  5. Mamapapa az: tq awk.. Family awk pun comel2 jugakkan.. Hehee.

    BalasPadam